Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘All over the World’ Hoftheater

14 april 15:00 - 17:00

Muziekvereniging Ons Genoegen presenteert de voorstelling ‘All over the World’, een muzikaal spektakel op zondag 14 april in het Hoftheater in Raalte.

De afgelopen drie jaar is Ons Genoegen flink gegroeid, van 45 leden naar ruim 80 leden. In 2022 is Brass & Co gestart als onderdeel van de vereniging, een orkest voor volwassenen met weinig tot geen muzikale ervaring. In 2023 is een vergelijkbaar orkest gestart, maar dan voor basisschoolleerlingen in Heino. In dit orkest, met de naam PiMM (Plezier in Muziek Maken), spelen 24 enthousiaste basisschoolleerlingen. Na mooie optredens afgelopen kerst, gaan we samen schitteren in het Hoftheater.

We maken een muzikale reis met alle onderdelen van de vereniging. We gaan van verre exotische oorden, naar het sprookjesachtige Noordelijk Halfrond en weer terug naar het diverse Nederland. We reizen muzikaal samen, we zingen, dansen en genieten van muziek over de hele wereld.

Tijdens het concert komen alle onderdelen van de vereniging aan bod. Naast het Groot Orkest en Fan van Fanfare (jeugdorkest in samenwerking met Muziekvereniging Salland uit Liederholthuis), laten ook Brass & Co en PiMM van zich horen. Het saxofoonensemble zorgt bij aankomst voor een muzikaal ontvangst.

Het concert is op 14 april in het Hoftheater in Raalte. Het begint om 15:00 uur, vanaf 14:30 is er een muzikaal ontvangst.

Het evenement is uitverkocht, er zijn geen kaarten meer beschikbaar. Wilt u in de toekomst een optreden van Ons Genoegen bijwonen? Houd dan deze site in de gaten!

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Hoftheater Raalte
Voorhof 2
Raalte, 8102 MH Nederland
+ Google Maps