GROOT ORKEST

Het Groot Orkest bestaat uit ongeveer 40 leden en heeft een fanfarebezetting. Het orkest verzorgt muziek op aanvraag, denk hierbij aan evenementen en festiviteiten in Heino en omgeving, zomerfeesten, sportieve evenementen, carnaval, Sinterklaas en kerkelijke vieringen. Daarnaast speelt het Groot Orkest op evenementen georganiseerd door de vereniging, zoals de kerstwandeling en avondvullende optredens in de regio van Heino. Tevens neemt het orkest met enige regelmaat deel aan een landelijk evenement, festival of concours. Alle muzikanten uit dit orkest hebben minimaal een A-diploma of A-niveau volgens het HaFaBra examen.

Het orkest repeteert iedere donderdagavond van 19.30 Р21.30 uur in de Springplank in Heino. Tijdens de repetities ligt de focus op de muziekstukken die gespeeld worden bij de komende optredens. Adres: Koningin Julianastraat 3, 8141 ET Heino.

Het orkest staat onder muzikale leiding van onze dirigent Jan Jager. Onze orkestleider is Han Holtkuile. Als orkestleider is Han het eerste aanspreekpunt bij optredens. Hij co√∂rdineert en initieert de samenwerking tussen ‘de klant en het orkest’. Bekijk onze tarieven. Voor vragen, informatie en aanvragen kunt u het contactformulier invullen.

Het Groot Orkest speelt ook in kleinere ensembles samen. Zo heeft Ons Genoegen een koperkwintet en een saxofoonensemble. Beide met een eigen repertoire en spelen op aanvraag voor verschillende gelegenheden.