Masterclasses

Fijn, dat u geïnteresseerd bent in een van onze masterclasses.

Wij bieden twee masterclasses aan: voor trombone en voor cello.

Tijdens de masterclasses studeert u op 27 november en 30 november onder leiding van een topmusicus op een muziekstuk dat u gezamenlijk op 30 november ’s avonds tijdens een concert in het Hoftheater te Raalte ten gehore zult brengen.

De Trombone masterclass staat onder leiding van Jos Jansen. Jos Jansen is al jaren een internationaal bekend bastrombonist. Als solist trad Jos Jansen op over de hele wereld. De soloshows van Jos bevatten komische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op een zeer muzikale wijze vertolkt. Jos Jansen zal samen met u twee nader te bepalen muziekstukken instuderen.

De Cello masterclass staat onder leiding van Noam Staal. Noam Staal (1987) is een jonge zeer gedreven cellist. Hij studeerde cello bij Jeroen den Herder aan het conservatorium van Amsterdam en behaalde zijn masterdiploma bij Karlien Bartels aan het conservatorium van Zwolle in 2017. In deze masterclass neemt Noam jullie mee in het stuk Kol Nidrei van Max Bruch.

Deelname aan deze masterclasses bedraagt € 35,- p.p. De masterclasses worden gehouden op 27 november van 19.00 tot 22.00 en op 30 november voorafgaand aan het concert.

De uitvoering van de ingestudeerde muziekstukken zijn onderdeel van het concertprogramma van Ons Genoegen uit Heino op 30 november in het Hoftheater te Raalte. Ons Genoegen is een regionaal fanfareorkest met 40 leden dat in zeer wisselende samenstelling van zich laat horen. Zo werd er in 2018 een concert verzorgd samen met het Orkest van het Oosten. In datzelfde jaar trad het ook op met de bekende rockband Bökkers. Daarnaast verzorgt het orkest diverse optredens op verzoek in de regio.

Aanmelden kunt u zich door onderstaand formulier in te vullen.