MUZIEKLESSEN

Wil je een muziekinstrument leren bespelen? Wij bieden opleidingen voor jong en oud. Kom je als jeugdlid, dan is een afgeronde AMV-cursus (zie hieronder) een voordeel, maar geen vereiste. Bij onze vereniging kan je kiezen uit een blaas- of slagwerkinstrument. Deze kun je van de vereniging in bruikleen krijgen of zelf aanschaffen. Lessen worden wekelijks gegeven door één van onze professionele muziekdocenten.

De meeste lessen vinden plaats in groepsverband, in overleg is privéles mogelijk. Tijdens de lessen worden verschillende aspecten gecombineerd, denk aan techniek, samenspel, theorie en gezelligheid. Binnen de groepen wordt een goede sfeer gestimuleerd waarin iedereen durft te spelen. De lessen zijn gericht op het behalen van het landelijke muziekexamen HaFaBra. In overleg met onze dirigent Jan Jager kun je al vrij snel in één van onze orkesten meespelen.

Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Kijk voor de actuele lestijden bij repetities en voor contributie bij lidmaatschap.

AMV-lessen
Algemene Muzikale Vorming (AMV) bereidt kinderen (tussen de 6 en 8 jaar) in 16 lessen voor op het spelen van een muziekinstrument. Muzieknoten lezen, ritmes klappen en herkennen, met verschillende instrumenten in aanraking komen en liedjes zingen is de basis van de AMV-lessen. Deze lessen worden verzorgd door Muzieknetwerk Salland in samenwerking met Ons Genoegen Heino en Muziekvereniging Salland.

Neem contact op voor meer informatie of om aan te melden.