Tijdens de muziekestafette leverde Ons Genoegen welgeteld vijf keer een  bijdrage. Daarnaast was ons jonge lid, Hanne Holtkuile, actief als co-presentator. Op verfrissende wijze leidde ze het publiek door het programma. De finale van de estafette was voor het Groot Orkest van Ons Genoegen. 

Reveille door deel Groot Orkest

 ’s-Ochtends vroeg werd het spits afgebeten door  een groep muzikanten van het Groot Orkest van Ons Genoegen. Dit optreden vond buiten plaats en was de muzikale opening voorafgaand aan de zaterdagprogrammering.

Talent Ontdekt Orkest

Als eerste orkest van Ons Genoegen stond het Talent Ontdekt Orkest in de zaterdagprogrammering genoteerd. Het orkest bestaat nog geen twee jaar, maar heeft in die tijd een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Een grote variatie in muziek waarbij wisselend verschillende solisten uit het orkest hun kunnen lieten horen.

Fan van Fanfare

Fan van Fanfare, de nieuwe naam van jeugdorkest Ons Genoegen en Muziekvereniging Salland, was de volgende in de rij voor een optreden. Tussen het spelen door werden de muzikanten geïnterviewd. Ze vertelden iets over hun instrument en welke muziekstukken ze speelden. Een prachtig optreden dat gezien het applaus en de staande ovatie door het publiek zeer gewaardeerd werd.

Saxofoonensemble

Aan begin van de avond was het de beurt aan het saxofoonensemble. Een gevarieerd programma met o.a. het bekende muziekstuk voor saxofoon, ‘The Pink Panther’, en het mooie gevoelige ‘Hallelujah’. Met name het slotstuk mag niet ongenoemd blijven. Met het spelen van ‘The Second Waltz’ kon het publiek niet stil zitten, deinde mee en er werd meegezongen en ook meegedanst in de gangpaden.

Finale muziekestafette door Groot Orkest

Traditioneel verzorgt het Groot Orkest de finale van de muziekestafette. Bij het eerste nummer stond het orkest rondom het publiek opgesteld en speelde zo het stemmige ‘Lord of all Hopefulness’. Na twee andere nummers klonk even later ‘Baker Street’ met daarin een geweldig solo-optreden van onze altsaxofoniste Caroline.
Onderweg naar ons slotstuk moesten we het optreden helaas eerder afbreken vanwege onvoorziene omstandigheden.