Ons Genoegen Heino organiseert kerstwandeling

Op 17 december organiseert muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino een kerstwandeling. Het belooft een avond vol sfeervolle muziek met stemmige lichtjes te worden.

De kerstwandeling loopt grotendeels over landgoed ’t Rozendael. Een deel van het landgoed is speciaal voor deze avond toegankelijk, denk aan de tuin van landhuis ’t Rozendael. Onderweg luisteren wandelaars naar sfeervolle livemuziek. Naast de verschillende orkesten van Ons Genoegen spelen ook andere muziekgroepen uit de regio Heino mee. Denk aan het Popkoor SVP, Swinkling Stars en Alpenhoorns spelers.

Er kan gestart worden tussen 17:00 en 18:00 uur bij ’t Nijenhuis 18 (Wijhe/Heino). Bij start- en eindpunt is, in een sfeervolle omgeving, een hapje en drankje te koop. Rond 19:30 wordt hier afgesloten met een concert van Ons Genoegen.

Er is keuze uit twee wandelingen: een van ongeveer een half uur, de andere van ongeveer anderhalf uur. Ondanks de schemering van het bos is de route goed te zien door de vele waxinelichtjes. De wandeling gaat grotendeels over onverharde paden en door weilanden. Goede wandelschoenen worden aangeraden.

We vragen iedereen zo veel mogelijk op de fiets te komen. Mocht dit niet lukken, dan zijn er enkele parkeerplekken beschikbaar bij kasteel ’t Nijenhuis. Voor deelname vragen wij een bijdrage van €1,- per persoon. Een deel hiervan is bedoeld voor stichting Hoopheggen. Zij stimuleren de biodiversiteit in Overijssel. Het andere deel wordt gebruikt om de kosten van de wandeling te dekken.

Zien wij u 17 december? Graag tot dan!