“Ik Toon” biedt een podium voor alle amateur en professionele kunstenaars en is een mogelijkheid om iedereen te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn maar ook om zelf “kunstig” bezig te zijn. Ons Genoegen droeg hieraan bij met verschillende optredens van orekesten en groepen. En met het mooie weer konden we voor het publiek buiten spelen.

Het spits werd afgebeten door het Groot Orkest. Op het 14-april plein verrasenden ze met een breed repertoire het publiek in Heino.

Na het Groot Orkest was het de beurt aan Fan van Fanfare en PiMM. Met veel enthousiasme toonden zij zowel apart als gezamenlijk hun kunsten. Dat werd goed ontvangen door het publiek dat in grote getalen was komen luisteren.

Het laatste optreden op het 14 april plein was voor Brass & Co. Brass & Co komt voort uit het Talent Ondekt Orkest en hebben zich zo ontwikkeld dat ze nu een zelfstandig orkest zijn binnen de vereniging met een eigen repertoire. En dat klonk goed!

Voor Ons Genoegen werd de dag afgesloten door het saxofoonensemble. Op de Vlaminckhorst lieten zij zich in een mooie en rustieke omgeving van zich horen. En, er werd zowaar gedanst op de 2nd Waltz.