De campagne ‘IkToon – kunst van iedereen’ heeft als doel de samenleving te enthousiasmeren voor actieve kunst- en cultuurbeoefening. Met vier optredens in het weekend van 3 en 4 juni liet Ons Genoegen goed van zich horen.

Saxofoonensemble
Op zaterdag 3 juni trapte het saxofoonensemble de optredenreeks af. Dit was het eerste grote optreden van de saxofoongroep. Met het gekozen thema filmmuziek toonden zij hun kunsten. Een mooi optreden dat smaakt naar meer.

Jeugdorkest
Daarna was het jeugdorkest aan de beurt. Ze speelden drie nummers en het klonk prachtig. Tussendoor vertelden de jonge muzikanten over hun eigen instrument en lieten zij horen hoe bijzonder hun instrument klinkt.

Groot Orkest
De zaterdag werd afgesloten met een groot optreden van de muzikanten van Ons Genoegen. Het Groot Orkest speelde eerst alleen vier nummers, waaronder stukken die later in september op een muziekfestival op Terschelling te horen zijn. Vervolgens sloten het Jeugdorkest en het Talent Ontdekt Orkest aan om gezamenlijk de dag af te sluiten. Een bijzondere ervaring om met zovelen samen muziek te mogen maken.

Talent Ontdekt Orkest
Zondag 4 juni sloot het Talent Ontdekt Orkest de optredenreeks af. Enthousiast, zowel wat betreft muziek als outfit lieten ze van zich horen en zien. Daarbij speelde ook enkele muzikanten solopartijen.

Open Repetities

Geïnspireerd door de optredens van Ons Genoegen bij Iktoon? Nieuwsgierig? Kennismaken met onze orkesten, groepen en/of onze vereniging? Kom naar naar onze Open Repetities:

  • Woensdagavond 7 juni, van 19.30 – 20.30 uur, Talent Ontdekt Orkest, Cultuurcentrum de Maalderij, Adres:   Canadastraat 6, Heino.
  • Woensdagavond 7 juni, van 19.30 – 20.30 uur, Saxofoonensemble, De Vlaminckhorst, Adres: Vlaminckhorstweg 38, Heino.
  • Donderdagavond 8 juni, van 18.30 – 19.15 uur, Jeugdorkest, Het Parochiecentrum, Adres: Canadastraat 22,  Heino.
  • Donderdagavond, 8 juni van 19.30 tot 20.30 uur, Groot Orkest, Het Parochiecentrum, Adres: Canadastraat 22,  Heino.