M"> M"> M"> M">

Muziek verbindt: Concert 'Talent ontdekt Salland en 'Ons Genoegen' Heino

Bericht geplaatst op 23-03-2022

Muziek verbindt

Concert “Talent ontdekt Salland” en “Ons Genoegen” te Heino

Nicolaaskerk 9 april aanvang 19.30

Dat muziek verbindt dat hebben de 17 deelnemers aan het project “Talent ontdekt Salland” de afgelopen weken wel ervaren. Sommigen van hen hadden vroeger al een keer een instrument bespeeld anderen begonnen blanco. In nota bene 10 weken leerden ze gezamenlijk op een instrument spelen met een verbluffend resultaat. Dit willen ze laten horen op 9 april in de Nicolaas Kerk. Mensen die elkaar voor 10 weken geleden niet kenden en nu gezamenlijk zich presenteren door een concert te geven. Ze hebben ervaren dat samen muziek maken een genoegen is en zeker verbindend werkt.

Samen muziek maken is “ons Genoegen” is het credo van de muziekvereniging “Ons Genoegen” te Heino. Het orkest met 45 leden treedt op 9 april gezamenlijk met het project “Talent ontdekt Salland” op. Daarnaast zal het als orkest meerdere muziekstukken ten gehore brengen van gedragen muziek tot bekende filmmuziek. Jan Jager is dirigent van het orkest Ons Genoegen en leidt het project “Talent ontdekt Salland”. 

Ds Hans van Solkema zal tijdens deze bijeenkomst de maatschappelijke behoefte aan verbinding toelichten en benadrukken. De wereld is in oorlog, Heino vangt vluchtelingen uit Oekraïne op. Leven we gewoon door, wat kunnen we voor deze mensen betekenen?

Alle opbrengsten van dit concert zijn voor Oekraïne.

Toegang: vanaf € 5,- pp

Tevens is het concert te volgen via: www.kerkdienstgemist.nl of www.protestantegemeenteheino.nl