ONZE VERENIGING

 Muziekvereniging Ons Genoegen wil muziek bereikbaar maken voor iedereen. Aan de ene kant om zelf een instrument te leren bespelen en samen in een orkest muziek te maken. Aan de andere kant om een zo breed mogelijk publiek te laten genieten van onze muziek. Ons repertoire wordt continu vernieuwd en uitgebreid.

Zo spelen we up-tempo nummers, filmmuziek, ballads, Nederlandstalige muziek, kerkmuziek, gedragen stukken, kerstmuziek en jazz. De vereniging bestaat uit veelzijdige en enthousiaste leden. Gezelligheid en saamhorigheid staan bij onze vereniging voorop: samen muziek maken voor anderen is ‘Ons Genoegen’.

Ons Genoegen is een muziekvereniging die muziek verzorgt op eigen initiatief en op aanvraag. Denk hierbij aan evenementen en festiviteiten in Heino en omgeving, serenades, zomerfeesten, sportieve evenementen, muziekestafette, carnaval, kerstwandeling, Sinterklaas en kerkelijke vieringen.

Wij spelen in verschillende samenstellingen, maar natuurlijk het liefst als voltallig orkest. Dit kan het Groot Orkest, Fan van Fanfare, Brass & Co of PiMM zijn. Ook hebben wij een koperkwintet voor klassieke en rustige (achtergrond) muziek. Daarnaast is er een saxofoongroep met een eigen repetoire. Ook andere samenstellingen met verschillende instrumenten zijn mogelijk. Voor ieder wat wils!

Bekijk onze tarieven voor optredens en neem contact op voor de mogelijkheden