PiMM (Plezier in Muziek Maken)

In het schooljaar 2024/2025 heeft Ons Genoegen weer plek voor nieuwe leerlingen van de basisscholen. De leerlingen komen uit groep 5 t/m 8 van de basisscholen. Op basis van de “PiMM” methode (Plezier in Muziek Maken) leren deelnemers een instrument te spelen onder gezamenlijke begeleiding van een docent.

Leerlingen kunnen een voorkeur voor een instrument aangeven: slagwerk, saxofoon, bugel, trompet, trombone, bariton of hoorn. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de voorkeur van instrumenten worden de tijden bepaald. Als deelnemer kan je een instrument van de vereniging lenen.

Op dit moment weten we nog niet wat het kost om deel te nemen. Dat hangt namelijk af van het aantal deelnemers, welke docenten we nodig hebben, de oefenruimtes die we kunnen gebruiken en of we subsidie kunnen krijgen.

Wel willen we alvast weten of je mee wilt spelen. Heb je interesse om PiMM’er te worden? Geef dit dan aan via dit belangstellingsformulier, voor 1 juli 2024.

We zullen dan later contact opnemen. Dan vertellen we hoe we het gaan organiseren en ook wat dan de kosten* zijn. Je kunt je daarna inschrijven, waarbij je dan lid wordt van de vereniging.

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in.

 

*) Als straks financiën een belemmering is om mee te spelen, dan kan je op dat moment contact op met onze penningmeester: penningmeester@onsgenoegenheino.nl  Dan kijken we wat mogelijk is. Ook zijn er vaak mogelijkheden bij Stichting Leergeld.